Bij de BVL geloven we sterk in de kracht van samenwerken, verbinden en kennis delen. Ons uitgangspunt is om ondernemers uit Landsmeer en omgeving met elkaar in contact te brengen middels maandelijkse bijeenkomsten. Op deze gezellige netwerkavonden, die meestal op vrijdagavond plaats vinden, kan men onder het genot van een hapje en een drankje contact leggen met andere ondernemers of ex-ondernemers en gebruik maken van elkaars expertise.

Samen groeien: Het belang van kennisdeling

Kennis is een onschatbare bron in de zakenwereld. Bij de BVL moedigen we actief kennisdeling aan. We organiseren regelmatig bijeenkomsten, workshops en evenementen waar leden hun kennis en ervaring kunnen delen. Dit helpt niet alleen individuele ondernemers om te groeien, maar versterkt ook onze hele gemeenschap.

Verbinden voor succes

Wij geloven dat verbinden de sleutel is tot succes. Onze leden komen uit diverse sectoren en brengen unieke perspectieven en expertises met zich mee. Door verbindingen te leggen tussen deze ondernemers, ontstaan er kansen voor groei en synergie. Of je nu een gevestigde ondernemer bent of net begint, bij de BVL vind je een hechte gemeenschap die je ondersteunt en inspireert.

BVL voor ondernemers in de regio

De BedrijvenVereniging Landsmeer is er niet alleen voor ondernemers uit Landsmeer, maar voor iedereen uit de regio Landsmeer die ondernemend is ingesteld. De BVL is een laagdrempelige vereniging waar we op een gezellige manier met elkaar de verbinding zoeken.

Vragen? Mail naar bestuur@bvlandsmeer.nl of kijk eens op https://bvlandsmeer.nl/

Agenda

16 september

Succesvol online

19.00 uur
Online
Terug naar overzicht