Met het organiseren van verschillende activiteiten brengen wij de ondernemers met elkaar in contact, zoals door middel van de inmiddels beroemde “netwerkborrels”, interessante lezingen en activiteiten naast het ondersteunen van sociale doelen.

Voor diverse ondernemers is het hebben van een “oude rot” als coach erg zinvol. De service “Stellum aan Stella, de rubriek waar één van de ondernemers een vraag stelt, welke door een ander lid uitgebreid beantwoord wordt is voor menigeen ook heel waardevol gebleken.

Onder het mom samen sterk heeft de BVL aansluiting gevonden bij de regionale vereniging VOWA (www.vowa.nl) om tezamen een sterkere vuist te maken tegen de telkens grotere machten die aan onze deur knagen.

De laatste jaren zijn wij ook actief om  ZZP’ers te interesseren voor de BVL.

Er zijn steeds meer jonge ondernemers die ons weten te vinden en wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit om bij onze borrels of activiteiten vrijblijvend langs te komen om de BVL te leren kennen. (Let wel op: activiteiten kunnen verslavend zijn!)

Kortom, een club met een lange geschiedenis maar jong genoeg om nog een hele lange tijd mee te kunnen.

Sta je te popelen om je bij ons aan te sluiten of wil je meer informatie over de BVL, stuur dan een e-mail naar info@bvl-landsmeer.nl

Agenda

Online
15 januari

Sterk starten met je eigen bedrijf

19.30 uur
Online